Μάχη στον αθλητικό δικαστή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον Ρικάρντο Σα Πίντο και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ έχουν ρίξει το βάρος τους στον ΟΦΗ που προετοιμάζονται για πολυπρόσωπη εκπροσώπηση στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.

Στις 10.30 το πρωί της Παρασκευής θα εκδικαστεί στα γραφεία της Αστροναυτών η υπόθεση του  Ρικάρντο Σα Πίντο που κινδυνεύει με βαριά “καμπάνα” μετά από όσα έγραψε ο Λαμπρόπουλος στο φύλλο αγώνα. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα βρει τον ΟΦΗ να κάθεται στο “σκαμνί” όπως και τον Πορτογάλο τεχνικό, μαζί με τους Πέτρο Μαρινάκη και Σωτήρη Ρούσση.

Στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να καταρρίψουν τα όσα αναφέρει ο Πυργιώτης ρέφερι στο φύλλο αγώνα και για αυτόν τον λόγο, παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης θα είναι και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης. Επίσης, βασικός μάρτυρας του ΟΦΗ θα είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Γιώργος Βλαχάκης που ήταν παρών στο παιχνίδι με την Ξάνθη ως αρχηγός αποστολής. Ήδη, η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ υπό τον Χάρη Γρηγορίου έχει προετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή προκειμένου να αποφευχθεί η… απουσία του Σα Πίντο από τον πάγκο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook