Έβαλε το κερασάκι σε έναν καταπληκτικό πρώτο γύρο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε και ο Χρήστος Μπούρμπος, όχι μόνο λόγω της ασίστ, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σε έναν ανεπανάληπτο πρώτο γύρο!

Το περασμένο καλοκαίρι έκανε την πρώτη του πλήρη προετοιμασία μετά από αρκετά χρόνια. Απαλλαγμένος από το πρόβλημα του καλοκαιριού του 2011, ο Μπούρμπος έκανε ένα φοβερό καλοκαίρι και πλέον περίμενε την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Στα 30 του χρόνια και δίχως τα βάρη των προηγούμενων χρόνων, ο αρχηγός του ΟΦΗ έκανε έναν φοβερό πρώτο γύρο που σε απόδοση ήταν μεταξύ των τριών κορυφαίων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα. Και οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους! Σε 17 αγωνιστικές, έχασε μόλις 1λόγω της αποβολής του στο Καραϊσκάκη – παιχνίδι και το περιβραχιόνιο που φοράει στο αριστερό χέρι – το τιμάει και με το παραπάνω.

Τον ερχόμενο Ιανουάριο θα συμπληρώσει 4 χρόνια στο Ηράκλειο και το καλοκαίρι του 2015 όταν και θα λήγει το συμβόλαιο του, θα συμπληρώνει μια “γεμάτη” 5ετια που θα τον έχει βρει μόνιμο κάτοικο Κρήτης. Μέχρι τότε βέβαια, έχουμε μπροστά μας αρκετό καιρό όμως είναι βέβαιο ότι ο ίδιος έχει μπροστά του αρκετά χρόνια παρουσίας στα “ασπρόμαυρα”.

Η φετινή του παρουσία με χάϊλάιτ την ενέργεια του στο δεύτερο γκολ εις βάρος του Παναιτωλικού, είναι και το επιστέγασμα των όσων έχει ζήσει στο Ηράκλειο. Από τον αγώνα πλέι – οφ των Σερρών, μέχρι αυτά της Νέας Σμύρνης – ο ίδιος μπορεί να σκέφτεται τώρα ότι τα χειρότερα έχουν περάσει.

Πιο ώριμος από ποτέ – κάτι που φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο – βγάζει ψυχή, καρδιά και μεγάλο πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας γιατί αποτελεί έναν πραγματικό αρχηγό στο γήπεδο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook