Ο Σα Πίντο, η Σπόρτινγκ και οι υποψήφιοι στόχοι…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ βρίσκεται στην πατρίδα του και μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι επαφές με την Σπόρτινγκ για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Οι επαφές και τα “κονέ” του Σα Πίντο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μεταγραφικές ευκαιρίες για τον ΟΦΗ εν όψει της μεταγραφικής περιόδου. Στον ΟΦΗ δεν δείχνουν να “καίγονται” για πολλές κινήσεις και επιθυμία του 41χρονου τεχνικού είναι να γίνουν λίγες και καλές “ενέσεις” του ρόστερ εν όψει του δευτέρου γύρου.

Όπως γράψαμε και χθες το βράδυ, ο Πορτογάλος βρίσκεται στην πατρίδα του προκειμένου να περάσει τις γιορτές μαζί με την οικογένεια του και σε αυτό το διάστημα έχει στην… “ατζέντα” του και επαφές με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ προκειμένου να βολιδοσκοπήσει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ.

Ήδη, πριν έναν μήνα περίπου είχε ακουστεί το όνομα του Ζοάο Μάριο με τον Σα Πίντο να γνωρίζει πολύ καλά τον 20χρονο κεντρικό μέσο καθώς είχε συνεργαστεί μαζί του στην δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ. Στο στόχαστρο, πιθανότατα, θα μπουν και άλλοι ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο Σα Πίντο από την κοινή τους θητεία στον σύλλογο. Και είναι δεδομένο ότι το όνομα του Πορτογάλου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς αποτελεί ένα πολύ βαρύ όνομα για την Σπόρτινγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook