Πουλινάκης: “Ο ΟΦΗ είναι αυτάρκης και δεν εξαρτιέται από κανένα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός της ΠΑΕ με τον Μάνθο Πουλινάκη να στέλνει ενωτικό και αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του ΟΦΗ.

Περίπου 40 λεπτά διηρκησε η Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ όπου ο πρόεδρος του συλλογου μετόχων Νίκος Διαλυνάς έθεσε κάποια θέματα προς συζήτηση στα οποία απάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης.

Πρόεδρος της Γ.Σ. εκλέχθηκε ο Γιώργος Βλαχάκης. Στην Γ.Σ. Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός που αφορά την 1/6/2012-30/6/2013

Παρόντες στην Γ.Σ. ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινακης, οι αντιπρόεδροι Ανδρεας Μανουσάκης και Γιάννης Τσαμπουράκης, τα μέλη  Γιώργος Βλαχάκης, Παναγιώτης Σπυριδάκης και ο Γιάννης Φασομυτάκης . Παρών ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου μετόχων Νίκος Διαλυνάς.

Ο Νίκος Διαλυνάς αρχικά συνεχάρη την διοίκηση για το έργο της λέγοντας πως “Πρέπει να συγχαρούμε την διοίκηση και είμαστε ευχαριστημένοι από την τροπή που έχουν πάρει τα οικονομικά ζητήματα” και στην συνέχεια ρώτησε για το συμφωνητικό που υπάρχει μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για τις οφειλές που υπάρχουν από την πρώτη στην δεύτερη.

Ο Μάνθος Πουλινάκης απαντώντας στην ερώτηση του Νίκου Διαλυνά είπε: 

“Είμαι από αυτούς που θέλησαν να λυθούν οι οφειλές της ΠΑΕ προς τον ερασιτέχνη. Δεν υπάρχουν τα δεδομένα που υπήρχαν επί εποχής Βαρδινογιάννη. Έχουμε δώσει 100.000 ευρώ και οφείλονται ακόμα 80.000 ευρώ προς τον ερασιτέχνη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον ερασιτέχνη. Αν είχαμε να χωρίσουμε δεν θα ήταν εδώ ο κ. Πανωγιώτης (σσ. Σπυριδάκης). Ήδη έχουμε πάρει μια απόφαση για κοινές ενέργειες μεταξύ ΠΑΕ-Ερασιτέχνη και συλλόγου μετόχων”

Ερωτηθείς για την διευθέτηση του ζητήματος των μετοχών ο πρόεδρος του ΟΦΗ απάντησε

“Καταθεστε στην ΠΑΕ ένα επίσημο έγγραφο. Θα το δουν οι νομικοί και θα απαντήσουμε επίσημα”

Ερωτηθείς για την ενίσχυση της ομάδας και τις αποδεσμεύσεις ο Μάνθος Πουλινάκης δήλωσε:

Θα μιλήσουμε με τον προπονητή και θα κοιτάξουμε τι θα γίνει. Λύθηκε το συμβόλαιο του Σβασβίγια και το ίδιο θα γίνει τις επόμενες μέρες και με τους Νιμανί και Γκαλέτι.

Κλείνοντας ο Νίκος Διαλυνάς πρότεινε ενίσχυση στον ερασιτέχνη με την δημιουργία καρτών.

Τελευταίος πήρε ξανά τον λόγο ο Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος επισήμανε:

“Η προσπάθεια που καταλάβουμε είναι μεγάλη. Έχουμε προχωρήσει σε διακανονισμούς και έχουν μπει σε μια βάση όλα. Πρωτεύον στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση και δευτερεύων το αγωνιστικό. Θέλουμε να πετύχουμε την αυξηση μετοχικού κεφαλαίου.Ξέρουμε πως ο κόσμος είναι πικραμένος, αλλά θέλουμε να συνεχίσει να στηρίζει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο ΟΦΗ είναι αυτάρκης και δεν εξαρτάται από κανένα Πουλινάκη.Πρώτο μας μέλημα είναι να καλυφθεί η ΑΜΚ  ώστε ο ΟΦΗ να προστατευθεί από τον οποιοδήποτε επιτήδειο που θα θέλει να πειράξει τον σύλλογο. Ο Πουλινάκης είναι  διαχειριστής και ο ΟΦΗ είναι πάνω από οποιονδήποτε Πουλινάκη. Η ομάδα έχει σταθεί άξια στα πόδια της και έχει καταφέρει να μην είναι δορυφόρος καμιάς άλλης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook