Φήμες και για το Νούνο Ράις από την Σπόρτινγκ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με την Πορτογαλίδα δημοσιογράφο Ισαούρα Αλμέιντα, ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται και για τον 22χρονο στόπερ Νούνο Ράις που αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ.

Ο 22χρονος (31/1/1991) κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια στην δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος και σύμφωνα με όσα λέει η Αλμέιντα στο “ΦΩΣ”, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ και του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Ράις είναι διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και έχει δοθεί δανεικός δύο φορές από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παίζοντας σε Σερκλ Μπριζ και Ολανένσε. Ο νεαρός διεθνής στόπερ ήταν αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 που έγινε στην Κολομβία και η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Eπιβεβαίωση για Ζοάο Μάριο, Εζγκάιο

Η δεσποινίδα Αλμέιντα επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των συναδέλφων της για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τους δύο “πιτσιρικάδες” της Σπόρτινγκ Λισαβόνας πλέκοντας το εγκώμιο των Ζοάο Μάριο, Εζγκάιο.

“Ο Σα Πίντο λατρεύει τον Ζοάο Μάριο. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά είχε πρόβλημα με τον προπονητή Αμπελ. Η Σπόρτινγκ θέλει να τον δώσει στη Σερκλ Μπριζ, με την οποία συνεργάζεται. Το συμβόλαιό του λήγει το 2018. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως κεντρικός αμυντικός, αλλά στη συνέχεια προωθήθηκε στη μεσαία γραμμή” ήταν το σχόλιο της για τον Ζοάο Μάριο ενώ για τον Ρικάρντο Εζγκάιο πρόσθεσε λέγοντας ότι «και αυτός είναι αξιόλογος. Παίζει όλη τη δεξιά πτέρυγα με ευκολία, ενώ έχει συμμετοχές και με την πρώτη ομάδα». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook