Nα κάνει ποδαρικό με το δεξί

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα θέλει ο ΟΦΗ , ο οποίος στοχεύει στην δεύτερη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (LIVE 17:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) στη Νέα Σμύρνη.

Ο ΟΦΗ θέλει να ανοίξει τις υποχρεώσεις του τη νέα χρονιά όπως έκλεισε το 2013, δηλαδή με νίκη. Οι “ασπρόμαυροι” στην αρχή των υποχρεώσεων τους για το 2014 θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φερνάντες, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Μιλιάζες, με το αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Ζόρο και Τριποτσέρη. Στα χαφ θα βρίσκονται  οι Μακρής και Κάλαϊτζιτς με τους Ζε Εντουάρντο και Περογαμβράκη στις πτέρυγες και τον Όγιος  να αγωνίζεται πίσω από τον Παπάζογλου που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή αφήνοντας εκτός τους  Μακουκούλα,  Κουτσιανικούλη και Φραγκουλάκη. Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια, ο Κουτσιανικούλης είναι τιμωρημένος και ο Φραγκουλάκης τραυματίας

Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής παίκτες:

Δασκαλάκης, Φερνάντεζ, Μιλιάζες, Μονιάκης, Στάθης, Μπούρμπος, Ζόρο, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Βερόν, Κάλαιτζιτς, Μακρής, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζε, Κυζιρίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος και Όγιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook