“Ο ΟΦΗ επιμένει για τον Νούνο Ράϊς”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Πορτογαλία συνεχίζουν να αναφέρονται στο ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Πορτογάλο στόπερ τονίζοντας ότι οι συζητήσεις με την Σπόρτινγκ αφορούν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Ο αρχηγός της δεύτερης ομάδας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται στο μεταγραφικό “κάδρο” του του ΟΦΗ με τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο για “επιμονή του ΟΦΗ για την μεταγραφή του”. Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ασχολείται με θέματα της Σπόρτινγκ supersporting.net, γίνεται λόγος για την παρουσία του Ρικάρντο Σα Πίντο που παίζει σημαντικό ρόλο ώστε ο Ράις να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον ΟΦΗ.

Παράλληλα όμως, γίνεται γνωστή και μια άλλη πτυχή της υπόθεσης που αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει μια διαφωνία μεταξύ της Σπόρτινγκ και του ΟΦΗ για το ποιος θα καλύψει το συμβόλαιο του νεαρού στόπερ μέχρι το τέλος της περιόδου. Οι Πορτογάλοι θέλουν να καλυφθεί από τον ΟΦΗ που από την πλευρά του θέλει να το καλύψει η Σπόρτινγκ. Όπως και να’ χει, το ενδιαφέρον είναι δεδομένο και μένει να φανεί η κατάληξη της υπόθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook