Ξεκινάει εβδομάδα ΥΨΗΛΩΝ απαιτήσεων για ΟΛΟΥΣ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί σωματικά να ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΟΦΗ για τα δύο παιχνίδια με Καλλονή και Πλατανιά όμως ψυχολογικά πρέπει να τα σκέφτονται ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου – για μια εβδομάδα – κόλαση!

Με το ρόστερ του ΟΦΗ να έχει αποψιλωθεί ιδιαίτερα λόγω των απουσιών και των τραυματισμών, είναι δεδομένο πως η ομάδα θα αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Ειδικά, αυτής που ξεκίνησε να “τρέχει” από σήμερα και η οποία περιλαμβάνει δύο πολύ σπουδαία και σημαντικά παιχνίδια. Πλέον, γίνεται κατανοητό, ότι με την έναρξη του δευτέρου γύρου δεν υπάρχουν τα περιθώρια για απώλειες βαθμών και γκέλες πρώτου μεγέθους όπως αυτή κόντρα στην Βέροια. 

Ο ΟΦΗ καλείται να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο έχει μπει με την έναρξη του 2014 μιας και γίνεται κατανοητό ότι τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Ήδη, οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω του ενισχύονται σε πολύ μεγάλο βαθμό και τον πλησιάζουν ενώ το σενάριο των δύο “αδύναμων” (Άρη, Βέροια) δείχνει να εξασθενεί αν αναλογιστεί κανείς ότι πλέον η διακεκαυμένη ζώνη τον πλησίασε στους 3 βαθμούς!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook