Ο Θανάσης Παπάζογλου στο Gentikoule

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγη ώρα μετά την σπουδαία νίκη επί του Πλατανιά, ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στο Gentikoule τονίζοντας ότι: «Ο ΟΦΗ μπορεί να κερδίσει κάθε ομάδα στην Ελλάδα».

Ο ΟΦΗ έφυγε νικητής από τα Χανιά και όχι μόνο πήρε το τρίποντο αλλά έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο πραγματοποιώντας για δεύτερο σερί παιχνίδι, μια εξαιρετική εμφάνιση.

Και μάλιστα, μια εβδομάδα μετά τον αγώνα με την Βέροια, όπου όπως τόνισε ο Θανάσης Παπάζογλου στο Gentikoule: «Το παιχνίδι με την Βέροια μας ταρακούνησε. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και αισθανθήκαμε έτσι γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι είμαστε για παραπάνω θέσεις. Δεν αξίζει να βρίσκεται ο ΟΦΗ εκεί που είναι τώρα».

Ο ΟΦΗ γύρισε την εις βάρος του κατάσταση μέσα σε 7 ημέρες και ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ εξήγησε το πώς αισθάνθηκε όλη η ομάδα μετά την ήττα από την Βέροια: «Μας έσπασε το αήττητο στο «Γεντί Κουλέ» μια κατώτερη ομάδα. Αυτό το γεγονός μας πείσμωσε και μας έκανε να αισθανθούμε πολύ διαφορετικά εν όψει των παιχνιδιών που ακολουθούσαν».

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα από την Βέροια, έκανε το come back και με δύο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έδειξε το που πάει όλη η ομάδα: «Κερδίσαμε την Καλλονή και δείξαμε ότι θέλουμε να πάμε μακρυά στο κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος αλλά και ο λόγος που δεν κρατήσαμε δυνάμεις την Πέμπτη. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και έχει στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση, ήρθε και η νίκη επί του Πλατανιά. Όπως τόνισε ο Παπάζογλου, όλα ήταν θέμα εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της ομάδας… «Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που καταφέραμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση μετά την ήττα από την Βέροια. Κάναμε δύο νίκες που συνοδεύτηκαν από ωραίο ποδόσφαιρο και παράλληλα καταφέραμε να δώσουμε μια μεγάλη χαρά στον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook