Όρθιος και στην Τρίπολη ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας εξαιρετικά στημένος ΟΦΗ, έφυγε αλώβητος και από την Τρίπολη μένοντας στο 0-0 με τον Αστέρα ενώ αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική πάσα θα μπορούσε να είχε φύγει και νικητής.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα που παρατάχθηκε και κόντρα στον Πλατανιά την περασμένη Δευτέρα. Ο Λαμπρόπουλος πήγε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, ο Ζε στο δεξί και οι Παπάζογλου, Περογαμβράκης αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο του ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Σα Πίντο έκαναν αρκετά λάθη στο πρώτο 10λεπτο του παιχνιδιού με τον Αστέρα να μπαίνει στην περιοχή του Φερνάντεζ λόγω των πολλών λαθών που γίνονταν στην μεσαία γραμμή. Μετά το πρώτο 25λεπτο, ο ΟΦΗ ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπαθούσε να γίνει απειλητικός ωστόσο του έλειπε η καλή τελική πάσα. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε δίχως φάσεις και στο δεύτερο 45λεπτο ο ΟΦΗ βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας, ελάττωσε τα λάθη στο κέντρο και ξεκίνησε να πλησιάζει την περιοχή του Μπαντή.

Στο 54′ ο Μιλιάζες πετάει έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ – με την φάση αυτή να είναι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ. Ο Αστέρας απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες στο 65′ με τον Φερνάντεζ να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Μαουρίτσιο Καράσκο.

Ο Σα Πίντο ξεκίνησε να “φορτώνει” την μεσαία γραμμή και ο ΟΦΗ ήταν άριστα στημένος στον αγωνιστικό χώρο. Στο τελευταίο 15λεπτο ήταν φανερός ο σκοπός του Πορτογάλου να πάρει το “Χ” – κάτι που το πέτυχε πολύ εύκολα με τον ΟΦΗ να φεύγει αήττητος και από την Τρίπολη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook