«Καμικάζι» ο ΟΦΗ – έτοιμος για το πρώτο βήμα ανόδου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τι και αν έμειναν εκτός προπονήσεων για 10 ημέρες, οι παίκτες του ΟΦΗ είναι έτοιμοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να “κατασπαράξουν” τον Λεβαδειακό (live 8.30 Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) κάνοντας το πρώτο βήμα ανόδου.

17 “καμικάζι” έχει στην διάθεση του ο Νίκος Αναστόπουλος που είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα προκειμένου ο ΟΦΗ να φύγει νικητής από το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό με τον 53χρονο τεχνικό να έχει επιδοθεί σε ψυχολογικές “ντόπες” εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Ο “Αναστό” θέλησε να αποφορτίσει το κλίμα στην χθεσινή προπόνηση προκειμένου οι παίκτες του να μην είναι αγχωμένοι, άλλωστε και ο ίδιος γνωρίζει ότι ο μεγαλύτερος εχθρός θα είναι το άγχος.

Οι παίκτες που έχει ο Αναστόπουλος στην διάθεση του είναι οι παρακάτω:

Βεζυρίδης, Κασμερίδης, , Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Κατσικογιάννης, Ρόβας, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζαχαράκης, Ρούσεφ, Παπουλής, Καμπάνταης , Ουκάρ και Ζορμπάς.

Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος και πλέον η πιο πιθανή 11αδα είναι Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Κατσικογιάννης, Ζορμπάς, Παπουλής, Καμπάνταης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook