Ψηλά το κεφάλι, δεν χωράει απογοήτευση και πίκρα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν πρέπει να μείνουν σε καμία περίπτωση στην βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι εν όψει της συνέχειας που θα κρίνονται σχεδόν όλα μέσα σε 20 ημέρες.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα στην Τούμπα ωστόσο αυτό που πείραξε δεν ήταν ούτε η εμφάνιση, ούτε και η ήττα. Το βαρύ σκορ και το 5-0 ήταν εκείνα που έμειναν στην συνείδηση όλων. Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουν στον ΟΦΗ σε αυτό το αποτέλεσμα. Την Δευτέρα, ο ΟΦΗ δίνει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό όπου η νίκη επιβάλλεται. Η ομάδα δίνει πλέον 4 παιχνίδια στο Ηράκλειο και γίνεται κατανοητό ότι πρέπει να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών προκειμένου να διώξει το άγχος της παραμονής.

Η απογοήτευση είναι υπαρκτή όπως και η πίκρα από το αποτέλεσμα όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει στον ΟΦΗ να μείνουν στην Τούμπα. Άλλωστε, κόντρα στον Πανθρακικό επιστρέφουν οι Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς που πήραν ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο που προκύπτει εν όψει της συνέχειας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook