Το Ηράκλειο τα κρίνει όλα, 5/6 ματς μέσα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ μπαίνει στην τελική ευθεία των στόχων του και κυρίως στο πρωτάθλημα όπου από τα 6 παιχνίδια που ακολουθούν, τα 5 είναι μέσα στην πόλη του!

10 αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς βγάζοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και έχοντας αντιμετωπίσει μέχρι τώρα Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Πλατανιά (εκτός), Αστέρα Τρίπολης.

Πλέον, με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική ευθεία, ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να “καθαρίσει” νωρίς με το άγχος της παραμονής και να το διώξει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό ενώ από εδώ και στο εξής θα δώσει συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα, 5 ματς θα δώσει στο Ηράκλειο – εκ των οποίων – το ένα είναι θεωρητικά το δυσκολότερο και αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, από την 24η μέχρι και την 29η αγωνιστική, ο ΟΦΗ θα δώσει 6 ματς – από τα οποία τα 5 θα γίνουν μέσα στο Ηράκλειο. 

Μέσα σε αυτό το “πακέτο” των αγώνων, υπάρχει και αυτός κόντρα στον Εργοτέλη που θεωρείται “εκτός έδρας” ωστόσο επί της ουσίας θα είναι σαν να παίζει στο “Γεντί Κουλέ” αφού το Παγκρήτιο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Μάλιστα, τις τρεις επόμενες αγωνιστικές ο ΟΦΗ έχει 3 συνεχόμενα παιχνίδια στο Ηράκλειο αντιμετωπίζοντας κατά σειρά Πανθρακικό, Εργοτέλη και Ολυμπιακό. Στην συνέχεια πάει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη ενώ μετέπειτα έχει δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο “Γεντί Κουλέ” κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννενα και Απόλλωνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook