Super League ερχόμαστε!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένας πολύ καλός ΟΦΗ «κατάπιε» τον Λεβαδειακό του οποίου και  επικράτησε με 1-0 και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο του στην Super League.

Oι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δείχνοντας μεγάλο πάθος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και παρά την μεγάλη απουσία από τις προπονήσεις έδειξαν έτοιμοι για ένα τόσο μεγάλο και απαιτητικό παιχνίδι και κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι μπορεί να αποδεχθούν χρυσοί για την συνέχεια στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα στην προσπάθεια της ανόδου.

Ο ΟΦΗ αν και με μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του σε αντίθεση με τον αντίπαλο του μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 16΄ όταν ο Παπουλής  προελαύνει από τα αριστερά, αλλά το τάκλιν του Μουλόπουλου θα διώξει σε κόρνερ λίγο πριν ο παίκτης του ΟΦΗ μπει στη μεγάλη περιοχή.Το σουτ του Πόποβιτς 3 λεπτά αργότερα δεν ανησύχησε τον Βεζυρίδη.

Ο ΟΦΗ λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άνοιξε το σκορ. Ο Καμπάνταης μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Ψωμά με τον Τριτσώνη να υποδεικνύει σωστά το πέναλτι και να δίνει κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Λεβαδειακό, η οποία ήταν η δεύτερη με αποτέλεσμα ο Ψωμάς να αποβληθεί.

Ο Κάλαϊτζιτς από τα 11 μέτρα δεν αστόχησε, έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ κάνοντας το 1-0 και έστειλε τους απανταχού Ομιλήτες στα ουράνια!

Ο Λεβαδειακός έχοντας τα «χαμένα» στη συνέχεια του ημιχρόνου το μόνο που περίμενε ήταν το σφύριγμα της ανάπαυλας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα στην έναρξη του δευτέρου μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και απείλησαν  σε κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο η ψυχή και η καρδιά των παικτών του ΟΦΗ και ο φύλακας άγγελος Πολυχρόνης Βεζυρίδης έδωσαν τη νίκη στον ΟΦΗ

Το live του αγώνα…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook