Σφραγίδα Ντουντού και νίκη με δική του γκολάρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο Ντουντού στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με “κεραυνό” από τα 30 μέτρα έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον ΟΦΗ δίνοντας τη νίκη στον ΟΦΗ με 1-0 επί του Πανθρακικού. 

Δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΟΦΗ με τους γηπεδούχους να προσπαθούν από την αρχή να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους έδινε και το ψυχολογικό αβαντάζ.

Οι “ασπρόμαυροι” είχαν την κατοχή και στο 8΄ έφτασαν κοντά στο γκολ  όταν ο Μιλιάζες με ένα “κεραυνό” είδε τον Αθανασιάδη να του στερεί ένα πανέμορφο γκολ καθώς ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού απογειώθηκε στην γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Πανθρακικός ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 10΄ και απείλησε στο 15΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπεν Σαμπάτ έπιασε την κεφαλιά με τον Φερνάντες να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να αποκρούει.

Μετά από ένα οκτάλεπτο τραυματισμών όπου δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 26΄ έφτασε κοντά στο γκολ όταν μετά από σουτ του Κάλαϊτζιτς, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Παπάζογλου, ο οποίος έκανε το σουτ, ο Αθανασιάδης έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ είχε νέα ευκαιρία όταν ο Ζε έκανε το σουτ από πλάγια θέση, ο Αθανασιάδης όμως  είπε ξανά “όχι”.

Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους άνηκε στον Πανθρακικό με τον Χασομέρη στο 44΄ να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο Σα Πίντο στην επανάληψη πέρασε τον Σίσιτς στην θέση του Κουτσιανικούλη θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του.

O OΦΗ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 54΄ με τον Αθανασιάδη για ακόμα μία φορά να κρατά απαραβίαστη την εστία του απομακρύνοντας το σουτ του Ζε.

Στο 62΄ ο Ντουντού ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με “κεραυνό” από τα 30 μέτρα έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον ΟΦΗ.

Στο 78΄ ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη, με  τον Παπάζογλου να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 84΄ ο ΟΦΗ είχε νέα ευκαιρία με τον Σίσιτς, όμως το σουτ του έφυγε άουτ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταία σφύριγμα με τον ΟΦΗ να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook