Έβγαλε την υποχρέωση και περιμένει τον Παναθηναϊκό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για 60 λεπτά δεν βλεπόνταν αλλά όταν σοβαρεύτηκε κέρδισε 1-2 και έδειξε πανέτοιμος για τον Εργοτέλη και τους “4” με τον Παναθηναϊκό.

Για μια ώρα παιχνιδιού ο ΟΦΗ προκαλούσε την τύχη του με την εμφάνιση που πραγματοποιούσε και χρειάστηκε η καταπληκτική επέμβαση του Φερνάντεζ στο 0-0 για να έρθει μετά η εύκολη και αναμενόμενη πρόκριση.

Πάντως φάνηκε ότι ο ΟΦΗ επηρεάστηκε από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κούραση που υπάρχει μέσα από τον γολγοθά του τελευταίου μήνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ έδωσε χώρους στον Πανιώνιο που ήταν καλύτερος, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα ενώ είχε δύο καλές φάσεις με τους Κολοβό, Ντούνη.

Το ίδιο φαινόμενο σημειώθηκε και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όπου ο Πανιώνιος πίεσε για να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν μπροστά τους τον καταπληκτικό Φερνάντεζ που στο 60′ πραγματοποίησε μια απίστευτη επέμβαση στο σουτ του Ντούνη. Και αφού οι γηπεδούχοι δεν σκόραραν σε αυτήν την φάση, το γκολ του Μακρή – λίγα λεπτά μετά – έβαλε “ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες είχαν. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε αμέσως με τον Κολοβό όμως είχε ξανά απάντηση όταν ο Κουτσιανικούλης έδωσε την ασίστ στον Ντουντού για να διαμορφώσει το τελικό 1-2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook