Πανέτοιμος ο ΟΦΗ για το πιο καθοριστικό βήμα ανόδου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Δόξα Δράμας έχει ήδη “γονατίσει” δύο φορές μπροστά στον ΟΦΗ και στην ομάδα είναι έτοιμοι για να πετύχουν την τρίτη νίκη επί των Δραμινών που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην Σούπερ Λιγκ.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι ματς – κλειδί όπως είπε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό και ασφαλώς αυτή η τοποθέτηση του δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ τον αγώνα με τους Δραμινούς.

Και βέβαια, σε αυτήν την δοκιμασία των πλέι – οφ χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία σε κάθε παιχνίδι προκειμενου ο ΟΦΗ να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει αποκτήσει από το βράδυ της Παρασκευής. Γιατί, εφόσον ο ΟΦΗ φύγει νικητής από το “Ελ Πάσο”, τότε ξεφεύγει 6 βαθμούς από τους Δραμινούς ενώ διατηρείται και η διαφορά των 5 βαθμών από τον Λεβαδειακό, αν καταφέρει να κερδίσει τον Διαγόρα.

Όσον αφορά την 11αδα, ο Αναστόπουλος δεν αποκλείεται να “φρεσκάρει” το κέντρο του προκειμένου να αντιμετωπίσει τον παράγοντα κούραση. Από εκεί και πέρα, τα… “κουκιά είναι μετρημένα”. Ο Μπουλούτ δεν υπολογίζεται και την θέση του στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Πίτσος με παρτενέρ τον Γεωργίου. Αριστερά θα πάει ο Γαλανόπουλος που εξέτισε την τιμωρία του ενώ δεξιά θα παραμείνει ο Μπούρμπος.

Στην μεσαία γραμμή, δεν αποκλείεται να παραμείνουν οι τρεις που ξεκίνησαν κόντρα στον Λεβαδειακό (Ρόβας, Κάλαϊτζιτς, Βερόν) ενώ δεδομένη είναι η τριάδα στην επίθεση που θα αποτελείται από τους Ζορμπά, Παπουλή, Καμπάνταη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook