Το πρόγραμμα για την 6η θέση – πολλά κρίνονται στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

To Gentikoule αναλύει τα δεδομένα για τον ρεαλιστικό στόχο του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της έκτης θέσης.

Εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ βρίσκεται 1 βαθμό πίσω από την έκτη θέση και πλέον αυτός είναι ο στόχος που έχει μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή Σούπερ Λιγκ. Παναιτωλικός και Πανθρακικός βρίσκονται πάνω από τον ΟΦΗ έχοντας 1 βαθμό περισσότερο. Ωστόσο, απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής, ο ΟΦΗ είναι εκείνος που έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία έχοντας ως απολογισμό 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Τον Παναιτωλικό τον έχει κερδίσει στον πρώτο γύρο (2-1) και μένει να φανεί τι πρόκειται να γίνει στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των τριών ομάδων και το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα – βάσει αντιπάλων – να ξεπεράσει τους 42 – 45 βαθμούς. Το Ηράκλειο και τα παιχνίδια του “Γεντί Κουλέ” είναι εκείνα που θα κρίνουν εν πολλοίς την πορεία του ΟΦΗ αφού η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να συγκεντρώσει 10 – 12 βαθμούς. Παράλληλα, εκτός Κρήτης, έχει ξεκινήσει να γίνεται αποτελεσματικός έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς με 3 νίκες (Εργοτέλης, Πλατανιάς, Απόλλωνας) και 3 ισοπαλίες (Πανθρακικός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος).

Βάσει του προγράμματος που έχει μέχρι και την 34η αγωνιστική, ο ΟΦΗ εφόσον καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα του – αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό – θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της έκτης θέσης.

Την ίδια ώρα ο Πανθρακικός θα επισκεφτεί Τρίπολη, Τούμπα και Καραϊσκάκη ενώ ο Παναιτωλικός θα πάει σε Λιβαδειά, ΟΑΚΑ, Νέα Σμύρνη και Περιβόλια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών ομάδων

Παναιτωλικός

Καλλονή*
Ατρόμητος
Λεβαδειακός*
Ξάνθη
Αστέρας Τρ.
Πανιώνιος*
Βέροια
Πλατανιάς*
ΟΦΗ

Πανθρακικός

ΠΑΟΚ*
Αστέρας Τρ.*
Εργοτέλης
Ολυμπιακός*
Αρης
ΠΑΣ Γιάννινα*
Απόλλων
Καλλονή*
Ατρόμητος

ΟΦΗ

Ολυμπιακός
Αρης*
ΠΑΣ Γιάννινα
Απόλλων
Καλλονή*
Ατρόμητος
Λεβαδειακός*
Ξάνθη
Παναιτωλικός*

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook