OΦΗ είσαι… ΜΠΟΡΕΙΣ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο και με το 12ο παίκτη στο πλάι του, ο ΟΦΗ θέλει να υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. (LIVE 19:30 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Oι “ασπρόμαυροι” απαλλαγμένοι από το άγχος των βαθμών καθώς η ομάδα βρίσκεται σε μια “απόσταση ασφαλείας” από την ζώνη του υποβιβασμού, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο “Καμίνι” του “Γεντί Κουλέ” και θέλει να τον υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Στην ομάδα γνωρίζουν καλά πως έχουν ελπίδες για να πάρουν κάτι από την σημερινή αναμέτρηση ωστόσο για να συμβεί αυτό χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Σα Πίντο για την σημερινή αναμέτρηση τις (βασικές) απουσίες των Μπούρμπου, Μιλιάζες αναμένεται να τις αναπληρώσει με τους Στάθη, Μονιάκη που θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην 11αδα του ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι είναι δεδομένοι και φαίνεται ότι ο Μίρνες Σίσιτς έχει το πάνω χέρι για να ξεκινήσει βασικός αντί του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Ο Σλοβένος έδειξε κόντρα στον Εργοτέλη ότι ανεβάζει συνεχώς στροφές και κόντρα στον Ολυμπιακό είναι σε θέση να κάνει την διαφορά με την ταχύτητα του.

Πέραν του διλήμματος Σίσιτς ή Κουτσιανικούλη, δεν υπάρχουν άλλες απορίες και οι υπόλοιποι που θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα είναι οι γνωστοί: Φερνάντεζ, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης και Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook