Μέχρι εκεί μπορούσε, μέχρι εκεί πήγε ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Περισσότεροι από 8.500 φίλαθλοι έκαναν πάρτι στο “Γεντί Κουλέ” με τον ΟΦΗ να παρουσιάζεται κατώτερος των περιστάσεων και να γνωρίζει την συντριβή με 0-4 από τον Ολυμπιακό.

Ο Σα Πίντο ξεκίνησε τον ΟΦΗ με μια έκπληξη καθώς επέλεξε να βάλει τον Σίσιτς (αντί του Περογαμβράκη) στην επίθεση και στο πλάι του Παπάζογλου προκειμένου οι Κουτσιανικούλης, Ζε να μην αφήσουν χώρους στα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο ΟΦΗ έδειξε από το πρώτο λεπτό ότι είχε σκοπό να αμυνθεί και όχι να επιτεθεί.

Και για 35 λεπτά το πέτυχε αφού ο Ολυμπιακός ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν έβρισκε χώρους προς την περιοχή του Φερνάντεζ. Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας όμως μέχρι εκεί ενώ οι Ιμπαγάσα, Σαβιόλα έφταναν μέχρι το κέντρο του γηπέδου προκειμένου να πάρουν μπάλα. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ το πέτυχε. Δύο αδράνειες στην οπισθοφυλακή του ΟΦΗ έφεραν τα γκολ των Μασάντο, Σκέποβιτς και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ έδειξε ότι σεβάστηκε περισσότερο από όσο έπρεπε τον Ολυμπιακό που “καθάρισε” το παιχνίδι στο 53′ όταν ο Χολέμπας πέρασε όποιον βρήκε, γύρισε για τον Σκέποβιτς που καθάρισε την μπουγάδα κάνοντας το 0-3. Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν το προβάδισμα με χαρακτηριστική ευκολία και τελικά πήραν μια αναίμακτη νίκη αφού ο ΟΦΗ έδειξε ότι δεν μπορούσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση. Το κερασάκι στην τούρτα για τον απογοητευτικό ΟΦΗ έβαλε στο 90′ ο Σκέποβιτς που πήρε το ριμπάουντ μετά το λάθος του Φερνάντεζ διαμορφώνοντας το τελικό 0-4!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook