Οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν στα δύσκολα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πέρασε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, λόγω της έκτασης της ήττας, όμως μπορεί να αντιδράσει άμεσα όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Το 0-4 μιλάει από μόνο του. Το σκορ είναι βαρύ έως ντροπιαστικό όταν μιλάμε για τον ΟΦΗ και όχι για μια ομάδα τύπου Λεβαδειακού, Πανθρακικού κτλ κτλ. Όταν είσαι ΟΦΗ και χάνεις 0-4 μέσα στο “Γεντί Κουλέ” (και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά), τότε σίγουρα δεν μπορείς να αισθάνεσαι και πολύ άνετα.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Μπορεί το αποτέλεσμα του Σαββάτου να χαλάσει την εικόνα του φετινού ΟΦΗ; Όχι φυσικά. Ειδικά όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές που τα έχουν δώσει όλα μέσα στο γήπεδο και έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη, τόσο την ομάδα, όσο και τον κόσμο της. 

Το θέμα είναι λοιπόν η αντίδραση και πως ο ΟΦΗ θα αντιδράσει από εδώ και στο εξής. Όπως σωστά το είπε και ο Σα Πίντο το βράδυ του Σαββάτου. Για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ. Τρεις σερί νίκες επί των Πανθρακικού, Πανιωνίου, Εργοτέλη και η ομάδα ήρθε ξανά στα ίσια της. Έτσι και τώρα λοιπόν. Είναι σε θέση να αντιδράσει και να κερδίσει ξανά την αυτοπεποίθηση που απαιτείται να δείξει στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook