“Ψηλά τα κεφάλια και προχωράμε” το μήνυμα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ισοπαλία με την Δόξα Δράμας ανήκει στο παρελθόν και στον ΟΦΗ κοιτάζουν πλέον το ματς με τον Διαγόρα όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Όσοι έβγαιναν από το γήπεδο έβλεπαν “προβληματισμένα πρόσωπα” όχι όμως και απαισιόδοξα ή στενοχωρημένα. Άλλωστε, ο ΟΦΗ δεν μετετράπηκε μέσα σε δύο ημέρες από καλή σε μέτρια ομάδα. Η δοκιμασία του να δίνει μια ομάδα έναν αγώνα κάθε 2 ημέρες και δίχως μάλιστα προπόνηση ή προετοιμασία είναι μειονεκτήματα που δεν καλύπτονται παρά μόνο με την καλή ψυχολογία.

Το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ είναι “ψηλά τα κεφάλια και προχωράμε”. Άλλωστε, ο ΟΦΗ ξεκίνησε τα πλέι – οφ έχοντας διαφορά δύο βαθμών από τον δεύτερο και πλέον συνεχίζει για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές έχοντας μεγαλώσει την διαφορά του κατά 1 βαθμό περισσότερο.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας αφού μετά το “Χ” με τους Δραμινούς η νίκη αποτελεί μονόδρομο και εξαιτίας του παιχνιδιού Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας. Σε περίπτωση που ο ΟΦΗ καταφέρει να πάρει τη νίκη και παράλληλα έρθει ισόπαλο το άλλο παιχνίδι τότε ο ΟΦΗ θα έχει αποκτήσει μια διαφορά της τάξης των 5 βαθμών.

Βέβαια, το πρόβλημα που υπάρχει στον ΟΦΗ είναι αρκετά σημαντικό καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λεωνίδα Καμπάνταη καθώς έχει δηλωθεί για να εκτίσει την τιμωρία της μιας αγωνιστικής. Το θέμα αντικατάστασης του 29χρονου επιθετικού είναι ιδιαίτερα σημαντικό ελλείψει άλλου “καθαρόαιμου” σεντερ φορ με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένος ο Αναστόπουλος να προχωρήσει σε “αλχημείες” για να μην δημιουργηθεί κενό στην επίθεση.

Όσον αφορά τον Ερόλ Μπουλούτ, στον ΟΦΗ περιμένουν να μάθουν αν η αποβολή του θα του στοιχήσει την συμμετοχή του από την αυριανή αναμέτρηση καθώς η Football League δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την τιμωρία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook