Για τη νίκη στην Θεσσαλονίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά τα σημαντικά προβλήματα ο ΟΦΗ πάει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη με μοναδικό στόχο τη νίκη. (LIVE 19:30 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Περογαμβράκης και Παπάζογλου ανακοινώθηκαν στην αποστολή της ομάδας ωστόσο ο πρώτος δεν ταξίδεψε τελικά στην Θεσσαλονίκη ενώ ο υψηλόσωμος επιθετικός του ΟΦΗ  νοσηλεύτηκε μέχρι και στο νοσοκομείο. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς οι δύο παίκτες του ΟΦΗ φαντάζει δύσκολο να ξεκινήσουν το παιχνίδι αν και τίποτα δεν αποκλείεται ενώ δεδομένου των προβλημάτων που υπάρχουν στο επιθετικό κομμάτι ο Ρικάρντο Σα Πίντο πήρε για πρώτη φορά μαζί του στην αποστολή και τον Λιονέλ Νούνιες. 

Ο Αργεντινός φορ ασφαλώς και δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός όμως δεν αποκλείεται – με βάση και την εξέλιξη του αγώνα – να χρησιμοποιηθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Τα προβλήματα που υπάρχουν φαίνεται να φέρνουν τον Μανώλη Ροβίθη στην βασική ενδεκάδα. Ο νεαρός φορ αναμένεται να πάρει από τον Σα Πίντο την ευκαιρία και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Άρη.

Ο 22χρονος επιθετικός μέχρι τώρα τις δύο ευκαιρίες που έχει πάρει, τις έχει αξιοποιήσει καταλλήλως, αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τον ελλιπέστατο ΟΦΗ στην σημερινή αναμέτρηση. Όπως όλα δείχνουν, ο Μανώλης Ροβίθης αναμένεται να είναι στην κορυφή της επίθεσης ενώ ο Σα Πίντο θα χρησιμοποιήσει (πιθανότατα) ένα πιο συντηρητικό σχήμα με το Ντουντού σε ελεύθερο ρόλο και τους Μακρή – Κάλαϊτζιτς στην μεσαία γραμμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook