Επιστροφή στην βάση και με στόχο το 2Χ2 στο Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ μένουν ικανοποιημένοι αλλά και με ένα παράπονο για την ισοπαλία με τον Άρη και ήδη αρχίζουν να σκέφτονται το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στόχος το απόλυτο στα δύο επόμενα ματς στο Ηράκλειο για να τελειώνει οριστικά με την παραμονή και να στέψει την προσοχή του στα ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα και ο ένας βαθμός κόντρα σε αυτόν τον Άρη δεδομένου και των απουσιών που υπήρχαν δεν μπορεί να μην αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Η ομάδα πήρε τον 1 βαθμό στην Θεσσαλονίκη σε ένα παιχνίδι που ακούστηκαν πολλά όλη την εβδομάδα και ο ΟΦΗ κλήθηκε για ακόμα ένα ματς να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Πλέον στην ομάδα αρχίζουν να στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενα ματς που στον ΟΦΗ θέλουν να τον πάρουν για να τελειώνουν ουσιαστικά με την παραμονή αλλά και να “ζεστάνουν” τον κόσμο. Δεν είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως ο ΟΦΗ στα δύο επόμενα παιχνίδι που ακολουθούν με ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων έχει ως στόχο το 2Χ2 ωστε να ξεμπερδέψει με το παραμύθι της παραμονής και να στρέψει την προσοχή της στα παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook