Στον ΟΦΗ γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ του 2014 έχει φέρει αποτελέσματα – απογοήτευση (όχι τόσο οι ήττες, όσο τα σκορ (π.χ. με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ) αλλά έχει αποδείξει όμως ότι τα ματς που ΠΡΕΠΕΙ να τα πάρει, θα τα πάρει ο κόσμος να χαλάσει. Και ένα από αυτά, είναι και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Επτά παιχνίδια απέμειναν μέχρι και το τέλος του φετινού μαραθωνίου της Σούπερ Λιγκ ωστόσο το κάθε ένα από αυτά έχει και την δική του σημασία για τον ΟΦΗ. Η έκτη θέση είναι ο ορατός και ρεαλιστικός στόχος των ποδοσφαιριστών ενώ την ίδια ώρα που θα χτυπάει και την πρόκριση στον τελικό, το άγχος της Σούπερ Λιγκ θα έχει φύγει οριστικά. Άλλωστε, γράφαμε και χθες ότι – προς το παρόν – η 6η θέση δεν έλεγε τίποτα γιατί απείχε 3 βαθμούς μόλις από τον 13ο της βαθμολογίας.

Το πρώτο ματς που ο ΟΦΗ καλείται να πάρει γιατί έχει μεγάλη βαθμολογική αξία είναι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννενα το επόμενο Σάββατο. Οι Ηπειρώτες του Γιάννη Πετράκη βρίσκονται 1 βαθμό πάνω από τον ΟΦΗ που την ίδια ώρα κυνηγάει την έκτη θέση για πολλούς και διάφορους λόγους. Προς στιγμήν, ο σημαντικότερος είναι να πάει στους 37 βαθμούς ώστε να ηρεμήσει μια και καλή με το οποιοδήποτε άγχος της παραμονής υπήρχε. Και είπαμε και στον πρόλογο: Ο ΟΦΗ δείχνει πως τα ματς που ΠΡΕΠΕΙ να πάρει, τα παίρνει έστω και με… μισό μηδέν!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook