Δύσκολα ο Μπούρμπος, ερωτηματικό ο Περογαμβράκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έκαναν θεραπεία την Τρίτη και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Μπούρμπος και Περογαμβράκης δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούν μάλιστα στο ίδιο ακριβώς σημείο (αστράγαλο) με αποτέλεσμα να ακολουθούν εντατική θεραπεία. Πιο δύσκολη δείχνει να είναι η συμμετοχή του Χρήστου Μπούρμπου που δεν έχει ξεπεράσει το χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη και το οποίο τον έχει αφήσει ήδη εκτός από τα δύο ματς με Ολυμπιακό, Άρη.

Βελτιωμένη δείχνει να είναι η κατάσταση του Αλέξη Περογαμβράκη που έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη ενώ δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του παραμονές του αγώνα της Θεσσαλονίκης. Ο “Πέρο” θα δοκιμάσει να προπονηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και εφόσον το πόδι του παρουσιάσει βελτίωση τότε θα τεθεί στην διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Από εκεί και πέρα οι Δασκαλάκης,Βερόν, Μονιάκης Φραγκουλάκης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook