ΝΙΚΗ και φεύγει το άγχος οριστικά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επειδή στο όμορφο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα – κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά στον ΟΦΗ – η ομάδα σκέφτεται ΜΟΝΟ το πως θα πάρει τη νίκη για να ηρεμήσει οριστικά και παράλληλα να σκέφτεται τους μεγάλους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Τα πράγματα έφεραν έτσι την κατάσταση που ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να παραμείνει ήσυχος και ήρεμος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Να διεκδικήσει και να τερματίσει στην 6η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να αφοσιωθεί πλήρως στην μεγάλη πρόκληση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως γίνεται κατανοητό, το να μπορέσει ο ΟΦΗ να αφοσιωθεί πλήρως στον τελικό του Κυπέλλου – είναι κάτι που περνάει από το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι Ηπειρώτες του Γιάννη Πετράκη έρχονται με… φόρα μετά το διπλό στα Χανιά και με τον πρώην τεχνικό του ΟΦΗ στον πάγκο, έχουν δείξει ότι μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα και μακρυά από την έδρα τους.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού αλλά και τον βαθμό δυσκολίας που γίνεται μεγαλύτερος αν αναλογιστεί κανείς και τις απουσίες που υπάρχουν για τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένα παιχνίδι που θεωρείται must win και ο φετινός ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι τα παιχνίδια που καίγεται να τα πάρει, τα παίρνει στο τέλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook