Αυτοκριτική… και στο βάθος Απόλλων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ κάνουν την αυτοκριτική τους για την κατάσταση που βρέθηκε η ομάδα στην χθεσινή αναμέτρηση και ήδη αρχίζουν να σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Η ομάδα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα χθες και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν στον ΟΦΗ. Λίγοι συνδυασμοί, λίγες φάσεις όμως παρόλα αυτά η νίκη θα μπορούσε να έρθει αν υπάρχει συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά. Είναι δεδομένο πως η γκολάρα του Τσάβες δεν πιανόταν, ωστόσο το να γίνονται συνδυασμοί με τακουνάκια στο 92΄στην περιοχή σου είναι κάτι που δεν επιτρέπεται και αυτό φαίνεται να επισήμαναν και οι ίδιοι παίκτες του ΟΦΗ κάνοντας την αυτοκριτική τους.

Πλέον στον ΟΦΗ αρχίζουν να σκέφτονται ήδη την αναμέτρηση με τον Απόλλων εκεί που θα πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι για να πάρουν τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της καθώς “καίγεται” για βαθμούς.

Στην αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας ο Ρικάρντο Σα Πίντο περιμένει να δει αν έχει στην διάθεση του και τον Σίσιτς, καθώς είναι δεδομένο πως ο Σλοβένος μπορεί να δώσει λύσεις. Όσο αφορά τον Μπούρμπο, ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΟΦΗ δεν αποκλείεται ακόμα και αν είναι έτοιμος να προστατευθεί εν όψει των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook