Αυτές είναι οι 7 υποθέσεις που αποτελούν παρελθόν για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επτά υποθέσεις πρώην ποδοσφαιριστών αλλά και προπονητών ανήκουν στο παρελθόν για τον ΟΦΗ. Το εντυπωσιακό είναι ότι κάποιες από αυτές φτάνουν μέχρι και 7 χρόνια πίσω, στο 2007!

Ο οικονομικός διευθυντής του ΟΦΗ Μανώλης Βασιλάκης μιλώντας στο Kρήτη TV το βράδυ της Δευτέρας ανέλυσε το οικονομικό συμμάζεμα του συλλόγου και παράλληλα αποκάλυψε ότι ήδη αποτελούν παρελθόν 7 από τις 55 υποθέσεις που «πλήγωναν» τον ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια. Το Gentikoule έψαξε και βρήκε αυτές τις 7 υποθέσεις και έχει ενδιαφέρον να τις αναφέρουμε καθώς αφορούν ονόματα που πέρασαν από τον ΟΦΗ πριν από πάρα πολλά χρόνια…

Σχεδόν όλες είναι γνωστές ωστόσο αυτή που ξεχωρίζει είναι εκείνη του Ραΐνερ Μάουρερ. Η υπόθεση του Μάουρερ έλαβε τέλος πριν από λίγους μήνες με τον Γερμανό να αποπληρώνεται μετά από 6 – 7 από τα οποία είχε αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

Μεταγενέστεροι του Μάουρερ είναι οι Κοσμίν Μπαρκαουάν – έφυγε το φθινόπωρο του 2009 – και από την ίδια περίοδο είναι οι Κώστας Σταυρακάκης, Αλέξης Κασμερίδης και ο Πλάτωνας Καρακατσάνης. Μέσα στις 7 υποθέσεις – και αξίζει να το αναφέρουμε αυτό είναι και ο Πανθρακικός στον οποίο οφείλονταν χρήματα από την έλευση του Παπουλή τον Ιανουάριο του 2011 ενώ εξοφλήθηκε και ο Ανδρέας Σκέντζος.

Παράλληλα, μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να εξοφληθούν 4 ακόμα ποδοσφαιριστές (π.χ. Κατσικογιάννης) στους οποίους οφείλονται ελάχιστα χρήματα και βάσει της δοσοποίησης αναμένεται να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν για τον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook