Aπόλλων… και στο βάθος Παναθηναϊκός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ, ο οποίος θέλει τη νίκη στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση για να μπορεί να στραφεί αποκλειστικά στην αναμετρήσεις του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Οι “ασπρόμαυροι”  έχουν στο μυαλό τους αυτή τη στιγμή μόνο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Με νίκη “καθαρίζουν” την παραμονή, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο στα εναπομείναντα παιχνίδι και μπορούν να δώσουν βάση στα παιχνίδι των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό.

Σε διαφορετική περίπτωση μια νέα απώλεια βαθμών θα φέρει νέα γκρίνια στην ομάδα, η οποία θα μπορεί να μην αγωνιά τόσο για την παραμονή ακόμα, ωστόσο βλέποντας σιγά-σιγά τους από κάτω να πλησιάζουν, θα επωμίζεται με άγχος.

Η προετοιμασία της ομάδας για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση ολοκληρώνεται σήμερα με τον  Ρικάρντο Σα Πίντο να προτίθεται να κάνει λίγες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Άλλωστε, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να σκέφτεται πως θα βελτιώσει το πρόβλημα που υπάρχει στο επιθετικό κομμάτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook