EπιστρΟΦΗ στις νίκες για να αγκαλιάσει την παραμονή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τη νίκη με την οποία θα αγκαλιάσει την παραμονή ψάχνει στην σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα ο ΟΦΗ (LIVE 17:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Mετά από δύο ισοπαλίες με Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα ο ΟΦΗ καλείται να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα κρίνεται επιβεβλημένη για την ομάδα του Σα Πίντο καθώς με αυτή ο ΟΦΗ σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς και τελειώνει με την υπόθεση παραμονή, ενώ παράλληλα μπορεί να δώσει μεγαλύτερη βάση στο κύπελλο και στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Σε αποστολή της ομάδας επιστρέψει μετά από ένα μήνα ο Μπούρμπος, ο οποίος είναι πιθανόν να προστατευτεί εν όψει τον αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό, κάτι βέβαια που καλείται να αποφασίσει ο Σα Πίντο.

Από εκεί πέρα οι απουσίες είναι λίγο-πολύ γνωστές με τον Πίντο να μην έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Σίσιτς, Φραγκουλάκη και Λαμπρόπουλο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Φαζός, Δαμιανάκης, Δασκαλάκης, Γιαγκιόζης, Βερόν και Κυζιρίδης.

Οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι:

Αγριμάκης, Φερνταντέζ, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ντουντού, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζε, Μπανούσης, Ροβίθης, Μονιάκης, Μπαρέιρο και Νούνιες

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook