Ο Παπάζογλου εκτέλεσε τον Απόλλωνα και ετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ “χτύπησε” ξανά, πέτυχε 2 γκολάρες και έριξε το σύνθημα για τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι έντεκα που ξεκίνησαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα την προηγούμενη αγωνιστική βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αθηνών.

Ο Σα Πίντο προτίμησε – όπως αναμενόταν – να αφήσει στον πάγκο τον Χρήστο Μπούρμπο προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παρέμεινε στην 11αδα ο Κώστας Μπανούσης που θα αγωνιστεί στο πλάι του Θανάση Παπάζογλου ενώ από εκεί και πέρα ο Φερνάντεζ είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Στην μεσαία γραμμή, Μακρής και Ντουντού βρίσκονται στον άξονα με τους Ζε, Περογαμβράκη να παίζουν στα άκρα.

Η εικόνα του αγώνα ήταν όπως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα: Ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και πάλι ήταν… μια από τα ίδια. Δηλαδή, μόλις έφτανε στην περιοχή του Τζόρβα, τον διέκρινε μια “τσαπατσουλιά” με αποτέλεσμα να μην έχει καλή τελική πάσα και να είναι ακίνδυνος. Στον αντίποδα, δεν απειλούνταν καθόλου από τους φιλοξενούμενους που είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Η μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου πέρασε με τον ΟΦΗ να πιέζει αλλά να μην μπορεί να φτιάξει φάσεις. Παρ’ όλα αυτά είχε μια καλή φάση με τον Τζόρβα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Μιλιάζες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει την λύση με τον Θανάση Παπάζογλου. Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ σκόραρε με διαγώνιο σουτ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος! Ο 26χρονος φορ έλυσε τον γόρδιο (επιθετικό) δεσμό και ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν ολόκληρο μήνα και ανεβαίνοντας ξανά στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παπάζογλου όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη και άφησε για το τέλος το καλύτερο όταν στο 90′ με ένα δυνατό σουτ πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook