Zoυν και αναπνέουν για το ματς της χρονιάς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όλο το Ηράκλειο ζει και αναπνέει για το παιχνίδι της χρονιάς  κάτι που αντιλαμβάνονται στον ΟΦΗ και πλέον σκέφτονται το πως θα γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον τελικό στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. 

Ο ΟΦΗ έκανε το χρέος του απέναντι στον Απόλλωνα. Πήρε τη νίκη, “κλείδωσε” την παραμονή και πλέον μπορεί να σκέφτεται και να ρίξει αποκλειστικά την προσοχή του στα παιχνίδια κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να εξαντλήσει και το τελευταία μαγικό χαρτάκι που θα βγει στην διάθεση του κοινού και περιμένει από τους παίκτες του Σα Πίντο να “μασάνε” σίδερα και να δείξουν πως όποιος έχει τον Παναθηναϊκό για φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις κάνει λάθος.

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται ήδη το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Σα Πίντο να καταστρώνει τα σχέδια του για την εν λόγω αναμέτρηση. Στα θετικά για τον Πορτογάλο είναι η επιστροφή του Μπούρμπου, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά στην χθεσινή αναμέτρηση.

Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι κάτι παραπάνω από το ματς της χρονιάς για όλους τους Ομιλήτες και στην ομάδα είναι έτοιμοι να τους κάνουν χαρούμενους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook