ΟΦΑΡΑ και προβάδισμα… 2 γκολ για το ΟΝΕΙΡΟ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο χαλκέντερος ΟΦΗ έτρωγε σίδερα στο “Γεντί Κουλέ” και ο Παπάζογλου κάρφωσε τον Παναθηναϊκό παίρνοντας με 1-0 το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο Σα Πίντο έστησε άριστα τον ΟΦΗ και για πρώτη φορά άλλαξε την διάταξη του ΟΦΗ παίζοντας με τρεις κεντρικούς μέσους προκειμένου να κλείσει τους χώρους προς την περιοχή του Κοτσόλη. Με τον Μακρή να έχει ρόλο τρίτου στόπερ και τον Κάλαϊτζιτς να τρέχει ασταμάτηστα στο κέντρο, ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά κιόλας.

Ο ΟΦΗ έκλεισε πολύ καλά τους χώρους ενώ άρχισε να βγαίνει στην επίθεση μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Το συνεχές πρέσινγκ στην μεσαία γραμμή υποχρέωνε τον Παναθηναϊκό σε πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή και ο ΟΦΗ εύκολα είχε την κατοχή της μπάλας. Οι ευκαιρίες έλειπαν από το παιχνίδι ωστόσο ο ΟΦΗ είχε περιορίσει σε παθητικό ρόλο τον Παναθηναϊκό που δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις αλλά και να κρατήσει μπάλα. Έτσι ο ΟΦΗ είχε τον έλεγχο ενώ προσπαθούσε να γίνει απειλητικός ψάχνοντας τον Παπάζογλου. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τον ΟΦΗ να έχει πολύ καλό ρυθμό και καλή κυκλοφορία της μπάλας ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ούτε μια φάση!

Ο ΟΦΗ συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να ισορροπήσει ενώ ο Αναστασίου προσπαθούσε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο των Καρέλη, Κλωναρίδη. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παναθηναϊκός απείλησε με το σουτ του Μπεργκ να φεύγει άουτ και στο 68′ ο Παπάζογλου χτυπάει και με κεφαλιά σκοτώνει τον Παναθηναϊκό κάνοντας το 1-0 και βάζοντας φωτιά στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο Αναστασίου έδωσε εντολή για φουλ επίθεση και στο 88′ ο Καρέλης χάνει μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του να φεύγει μόλις άουτ. Ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα και πήρε μια τεράστια νίκη που του δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook