Παπάζογλου: “Mιλάω με τον πρόεδρο, στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ παρέλαβε το βραβείο του MVP, αποκάλυψε ότι είναι σε συζητήσεις με τον Μάνθο Πουλινάκη για την ανανέωση του συμβολαίου του και υπογράμμισε ότι: “Να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο”!

Από τα χέρια του ακούραστου “εργάτη” του ΟΦΗ Παναγιώτη Σπυριδάκη παρέλαβε ο Θανάσης Παπάζογλου το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής που είναι και το δεύτερο στην φετινή χρονιά.

«Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο. Από εκεί και πέρα, στόχος είναι να τελειώσει η χρονιά, να πετύχουμε τους στόχους μας και θα δούμε τι θα γίνει» είπε σχετικά με την παραμονή του στον ΟΦΗ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ για ακόμα μια φορά επανέλαβε ότι διανύει την καλύτερη σαιζόν της καριέρας του: «Ναι, μπορώ να πω ότι διανύω την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω τις καλές εμφανίσεις γιατί και πέρυσι έκανα καλή χρονιά».

Όσον αφορά τα γκολ που πέτυχε κόντρα σε Απόλλωνα, Παναθηναϊκό πρόσθεσε λέγοντας ότι: «Σίγουρα ήταν πιο σημαντικό παιχνίδι από αυτό με τον Απόλλωνα όμως κάθε εμφάνιση μου πρέπει να είναι ανάλογη και εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει βαθμούς».

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια της χρονιάς τονίζοντας πως «αρχικά, πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας που είναι η παραμονή. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, έχουμε το κύπελλο που είναι μια πρόκληση και θέλουμε να δώσουμε μια χαρά σε αυτόν τον υπέροχο γιατί είναι κοντά μας και μας στηρίζει αλλά και επειδή ο ΟΦΗ πρέπει να είναι ψηλά και να διεκδικεί τίτλους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook