Ο κουρασμένος ΟΦΗ έχασε στο ΟΑΚΑ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Σα Πίντο έδωσε ανάσες σε βασικούς (Παπάζογλου, Μπούρμπο, Τριποτσέρη) – ο ΟΦΗ ήταν μέτριος αλλά και κουρασμένος από τον ημιτελικό της Τετάρτης και μοιραία γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Καλλονή. Ξύπνησε μετά το 70′ αλλά ήταν αργά.

Ο ΟΦΗ μέτριος και αναιμικός αλλά και σαφώς κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στην Καλλονή. Χωρίς Παπάζογλου στο πρώτο 45λεπτο, ο ΟΦΗ δεν έδειξε τίποτα ιδιαίτερο στην επίθεση με αποτέλεσμα να περάσει σαν να μην το θυμάται κανένας. Ο Σα Πίντο έκανε ροτέισον, έχοντας προφανώς και στο μυαλό του την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο “Γεντί Κουλέ” με αποτέλεσμα να αφήσει εκτός 11αδας Μπούρμπο, Τριποτσέρη, Παπάζογλου με τους δύο τελευταίους να παίρνουν ανάσες μετά από συνεχόμενες συμμετοχές.

Θέλοντας να φρεσκάρει τους πιο καταπονημένους παίκτες του, ο Ρικάρντο Σα Πίντο έδωσε ανάσες σε βασικούς παίκτες όπως ο Τριποτσέρης και ο Παπάζογλου ενώ επανέρχεται στην 11αδα ο Νέρι Μπαρέιρο.

Με τον ΟΦΗ να δίνει 3 παιχνίδια μέσα σε 7 ημέρες – καθώς ακολουθεί την Τετάρτη αυτό με τον Ατρόμητο – ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός τους Τριποτσέρη, Παπάζογλου που αποτελούν και δύο από τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταπονηθεί περισσότερο την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στην θέση του “Τρίπο” θα ξεκινήσει βασικός ο Μπαρέιρο ενώ είναι ένα… ιδιαίτερο σχήμα με τους Μπανούση, Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη και Ζε στην επίθεση. Στην θέση του τιμωρημένου Μακρή θα ξεκινήσει βασικός ο Κάλαϊτζιτς ενώ εκτός έμεινε και ο Μπούρμπος με τον Στάθη να παίρνει την θέση του.

Ο ΟΦΗ δέχτηκε το γκολ στο 69′ από το μακρινό σουτ του Λεοζίνιο και όταν ξύπνησε ήταν αργά. Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα ανέβασε στροφές και μάλιστα στα τελευταία δέκα λεπτά έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπαρέιρο, Ροβύθη να μην βρίσκουν στόχο.

Η Καλλονή φαινόταν ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι ενώ ο ΟΦΗ περιοριζόταν στα αμυντικά του καθήκοντα με τον Λεοζίνιο να δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα παίρνοντας την μπάλα από το κέντρο και φτιάχνοντας φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Στην επανάληψη, ο Σα Πίντο πέρασε στο παιχνίδι 3 μεσοεπιθετικούς (Παπάζογλου, Σίσιτς, Ροβύθη) περιμένοντας βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι ωστόσο ο ΟΦΗ δεν έκανε ούτε φάση μέχρι το 70′. Όταν αντέδρασε ο ΟΦΗ ήταν αργά, αφού στο τελευταίο 20λεπτο πάλεψε, ισορρόπησε το παιχνίδι – έχασε δύο σπουδαίες φάσεις ωστόσο δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια για να έρθει η ισοφάριση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook