Ο «σκύλος» του ΟΦΗ είναι εδώ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το ρολόι δείχνει το 35ο λεπτό του αγώνα με τον Διαγόρα και ο Κένταλ Ουκάρ δίνει πνοή σε ένα παιχνίδι που έδειχνε μουντό και ταλαιπωρημένο από την κόπωση που έχει καταβάλει τους παίκτες του ΟΦΗ. Το Gentikoule παρουσιάζει ξανά τον “σκύλο” που λέγεται Κένταλ Ουκάρ.

Το “πολυεργαλείο” του ΟΦΗ έδειξε στο διάστημα Σεπτέμβριος – Νοέμβριος ότι δεν λυγίζει εύκολα. Απόδειξη, ο τραυματισμός του στο παιχνίδι κυπέλλου με την Χερσόνησο όταν και έπαθε βαρύ διάστρεμμα ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στις προπονήσεις για να δώσει το παρόν στο παιχνίδι με την Βέροια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

O 30χρονος Γάλλος ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά από το Νοέμβριο του 2010 και την προηγούμενη περίοδο στάθηκε ένας από τους πλέον άτυχους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστών. Το απίστευτο με τον Κένταλ Ουκάρ είναι ότι είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα ωστόσο ζήτησε από τον Αναστόπουλο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό όπου και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο όμως έπειτα από λίγα λεπτά ο “πολεμιστής” Κένταλ Ουκάρ λύγισε…

Έπειτα από οκτώ ολόκληρους μήνες, αυτή η καθυστερημένη διεξαγωγή των πλέι – οφ του έδωσε την δυνατότητα να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο να παίξει αλλά και να φώναξει παρόν. Στην πρώτη του συμμετοχή, στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε την ασίστ στον Ρούσεφ ενώ στο ματς με τον Διαγόρα πέτυχε το γκολ της χρονιάς με φοβερό ανάποδο ψαλίδι.

Οκτώ ολόκληρους μήνες που ο ίδιος ο Κένταλ Ουκάρ μιλώντας με άτομα του περιβάλλοντος του έδειχνε την ανυπομονησία του για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Πολύ περισσότερο, όπως λέει ο ίδιος να αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ ξανά, έπειτα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια όταν και γνώρισε τον υποβιβασμό με τον Ιωνικό.

Γνωρίζει ότι πλέον αυτός ο στόχος είναι κοντά και για αυτό φρόντισε όταν σκόραρε να κάνει τον σταυρό του… Το ίδιο έκαναν όμως και όσοι είδαν το γκολ που πέτυχαν… Άλλωστε τα σημάδια είναι ίδια και δείχνουν την θετική κατάληξη. Όπως και η επιστροφή του Κένταλ Ουκάρ είναι γεγονός…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook