Δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η μέτρια έως κακή εμφάνιση κόντρα στην Καλλονή μπορεί να αποδοθεί σε πολλές αιτίες ωστόσο στον ΟΦΗ οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και να δουν το ματς της Τετάρτης που είναι σημαντικότερο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Τετάρτης μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ωστόσο μέσα στο “Γεντί Κουλέ” μπορεί να γίνει εκείνος το αφεντικό και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το ματς της Τετάρτης είναι όντως – κατ’ εμάς – σημαντικό γιατί πολύ απλά απέναντι σε ομάδες όπως ο Ατρόμητος ο ΟΦΗ χρειάζεται να δείξει και να αποδείξει την αγωνιστική του βελτίωση. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο ΟΦΗ έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του πρωταθλήματος και μοιραία ήρθε η βαριά ήττα στο Περιστέρι. Την Τετάρτη ο ΟΦΗ αντιμετωπίζοντας τον Ατρόμητο θα είναι σε θέση να αναδείξει τις αγωνιστικές του αρετές κόντρα σε έναν αντίπαλο που σαφώς είναι καλύτερος αλλά δείχνει ότι βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση.

Το ηθικό μέρος αλλά και τα… περσινά είναι παράμετροι και στοιχεία της αναμέτρησης που ασφαλώς και δεν λησμονούνται ωστόσο η ανάγκη… παρουσίασης της προόδου που έχει κάνει ο ΟΦΗ είναι μεγάλη και για την ψυχολογία του κόσμου του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook