VIDEO / O Nτάνι Φερνάντες στο Gentikoule

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule συνάντησε τον Ντάνι Φερνάντες έξω από το ΟΑΚΑ και ο Πορτογάλος γκολκίπερ του ΟΦΗ μίλησε στον Παύλο Σιδερίδη τονίζοντας ότι «κόντρα στον Ατρόμητο πρέπει να έχουμε αρκετή ενέργεια». Δείτε το video με τις δηλώσεις του Πορτογάλου τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ μετά από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων γνώρισε την ήττα από την Καλλονή στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο Πορτογάλος γκολκίπερ δεν θέλησε να σταθεί στην κούραση που υπήρχε. «Σίγουρα έπαιξε ένα μικρό ρόλο αλλά δεν παίξαμε καλά και χάσαμε το παιχνίδι. Πάμε τώρα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για να φέρουμε κάτι καλό» ήταν τα λόγια του Ντάνι Φερνάντεζ στο Gentikoule.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά ότι δεν υπάρχει χρόνος μιας και αύριο ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες με τον 31χρονο κολκίπερ να υπογραμμίζει ότι «πρέπει να έχουμε πολύ ενέργεια την Τετάρτη, που έχουμε και θα πάμε καλά».

Όσον αφορά το κίνητρο που υπάρχει στην ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ο Ντάνι Φερνάντεζ στάθηκε στη νοοτροπία που χρειάζεται να υπάρχει μέσα στην ομάδα: «Αυτό πιστεύω είναι και θέμα ψυχολογίας, τι θα κάνεις σε κάθε παιχνίδι. Περάσαμε μια μέρα όχι καλά. Σήμερα δεν παίξαμε καλά αλλά έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε καλά την Τετάρτη και να δείξουμε τις δυνατότητες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όταν δεν παίζει ο ΟΦΗ τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όταν παίζει μπορεί να γίνουν εύκολα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook