Eπιστροφή Φραγκουλάκη μετά από 4,5 μήνες, νοκ-άουτ ο “Πέρο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τον Σα Πίντο να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή της ομάδας τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας μετά από 4,5 μήνες. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Περογαμβράκη που έμεινε εκτός. 

Ο έμπειρος μέσος του ΟΦΗ επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Άρη στις 3/11 και είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του και να προσφέρει της υπηρεσίες του εν όψει του φινάλε του πρωταθλήματος. Πάντως εκτός από αυτό το ευχάριστο γεγονός η σημερινή προπόνηση παρουσίασε και ένα δυσάρεστο καθώς προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Περογαμβράκη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός.

Μετά την σημερινή προπόνηση ο τεχνικός της ομάδας Ρικάρντο Σα Πίντο επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης με τον Ατρόμητοπου είναι οι:

Αγριμάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπαρέϊρο, Κάλαϊτζιτς, Ντουντού, Μακρής, Νούνιες, Φραγκουλάκης, Κυζιρίδης, Κουτσιανικούλης, Ζε, Παπάζογλου, Ροβίθης  και Σίσιτς.

Εκτός έμειναν, ο τραυματίας Λαμπρόπουλος, ο Περογαμβράκης που νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ο τιμωρημένος Μπανούσης και οι Βερόν, Φαζός, Γιαγκιόζης, Δασκαλάκης, Μονιάκης, Δαμιανάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook