Βραζιλιάνικη υπόθεση το 3ποντο και έκτος ξανά ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ “πάτησε” τον Ατρόμητο στο δεύτερο 45λεπτο και με βραζιλιάνικη πινελιά έφτασε σε ακόμα μια νίκη κερδίζοντας τους Περιστεριώτες με 2-0 πηγαίνοντας ξανά στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Την τετράδα στην άμυνα αποτελούσαν οι Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης με τον Μακρή να παίζει ακριβώς μπροστά τους. Κάλαϊτζιτς, Ντουντού να αποτελούσαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, τους Ζε, Ροβύθη στα άκρα και τον Παπάζογλου στην επίθεση.

Ο Παράσχος παρέταξε τον Ατρόμητο με 4-2-3-1 και τον Βραζιλιάνο Φάμπιο στην κορυφή της επίθεσης έχοντας δώσει ελεύθερο ρόλο στον Ούμπιδες προκειμένου ο Αργεντινός να κάνει παιχνίδι. Η επιλογή του Σα Πίντο απέδωσε καρπούς αφού η παρουσία τριών κεντρικών μέσων αποδιοργάνωσε τον Ατρόμητο που δεν είχε σωστή κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να μην ανησυχεί καθόλου ο ΟΦΗ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ήρεμα, ισορροπημένα με τον ΟΦΗ να παίρνει τα ηνία του αγώνα μετά το 30′ δίχως ωστόσο να έχει “καθαρή” ευκαιρία για γκολ. Ο Ατρόμητος ήταν καλά οργανωμένος στην άμυνα με αποτέλεσμα να μην δώσει χώρους σε Ζε και Ροβύθη ενώ ο Ταυλαρίδης είχε κλείσει τον Παπάζογλου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να είναι απομονωμένος στην επίθεση του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο οργανωμένος αλλά και με στόχο να γίνει εκείνος το αφεντικό του αγώνα. Έκλεισε τον Ατρόμητο στην περιοχή του Σηφάκη και χρειάστηκε μια εξαιρετική έμπνευση του Ροβύθη για να έρθει το γκολ. Ο 22χρονος φορ στο ντεμπούτο του στην 11αδα του ΟΦΗ βρήκε τον Ζε με εξαιρετική πάσα στον κενό χώρο και ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε τον Σηφάκη ανοίγοντας το σκορ. Ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και 10 λεπτά αργότερα, στο 67′, πέτυχε και δεύτερο γκολ βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Ο Μιλιάζες έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο Ντουντού με προβολή πετάχτηκε μπροστά από την άμυνα του Ατρομήτου κάνοντας το 2-0 και πετυχαίνοντας το 3ο φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook