Πέρασε ξανά τους 40 βαθμούς μετά από 7 χρόνια

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί η διαφαινόμενη κατάληψη της έκτης θέσης να μην αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα για το μέγεθος του ΟΦΗ αλλά υπάρχουν κάποιοι αριθμοί που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι.

Μετά την χθεσινή νίκη του επί του Ατρομήτου, ο ΟΦΗ ξεπέρασε τους 40 βαθμούς για πρώτη φορά μετά την σαιζόν 2006 – 2007. Από εκείνη την χρονιά και μετά, ο ΟΦΗ δεν πέρασε ποτέ ξανά τους 40 βαθμούς ενώ όπως αναφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα – εφόσον ο ΟΦΗ τερματίσει στην έκτη θέση τότε θα είναι το καλύτερο πλασάρισμα των τελευταίων 14 χρόνων.

Όπως γράφουμε παραπάνω, σίγουρα για την ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανένας που η ομάδα μπορεί να τερματίσει στην έκτη θέση αλλά είναι γεγονός πως οι φετινοί αριθμοί αντικατοπτρίζουν και την αγωνιστική βελτίωση του συλλόγου. Σε σχέση με την περσινή – και εντελώς προβληματική χρονιά – όπου ο ΟΦΗ πέτυχε αγκομαχώντας τον στόχο της παραμονής, φέτος ο σύλλογος βελτιώθηκε, ανέβασε τις επιδόσεις του και βέβαια όλοι αναμένουν ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο μέσα στην επόμενη χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook