Δύο αστεία γκολ και ήττα στην Λιβαδειά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η άμυνα του ΟΦΗ «κοιμήθηκε» σε δύο φάσεις και η ισοφάριση του Μακρή δεν ήταν αρκετή για να δώσει βαθμό ή βαθμούς γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Χωρίς εκπλήξεις παρέταξε τον ΟΦΗ ο Ρικάρντο Σα Πίντο που έδωσε φανέλα βασικού στον Μιχάλη Αγριμάκη. Ο Ρεθυμνιώτης τερματοφύλακας έκανε ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα ενώ μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στην αποστολή ο Σήφης Δασκαλάκης. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρχαν άλλες εκπλήξεις και οι υπόλοιποι 10 ήταν οι… συνηθισμένοι: Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης και Μπαρέιρο στην άμυνα ενώ οι Μακρής, Ντουντού, Κάλαϊτζιτς βρίσκονται στην μεσαία γραμμή με τους Ζε Εντουάρντο, Παπάζογλου και Ροβύθη να έχουν αναλάβει καθήκοντα στην επίθεση.

Ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά στον αγωνιστικό χώρο με τον Λεβαδειακό να παίρνει την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μόλις στο 8’ η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων έγινε γκολ με τον Μιροσάβλιεφ να βγάζει την σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαρέιρο είχε βγει στα άκρα για να μαρκάρει και ο Κονέ που ήταν αφύλαχτος στο κέντρο της περιοχής του ΟΦΗ έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Ο ΟΦΗ μετά το πρώτο τέταρτο ισορρόπησε – πήρε την κατοχή της μπάλας – ωστόσο είχε ανορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης με αποτέλεσμα Παπάζογλου και Ροβύθης να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί μόνο από ατομικές προσπάθειες. Τελικά, ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 30’ όταν ο Μακρής με γυριστό σουτ μετά το κόρνερ του Μιλιάζες έκανε το 1-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον.

Η άμυνα του ΟΦΗ δεν «πατούσε» καλά και δύο λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός πήρε ξανά το προβάδισμα. Η σέντρα για το δεύτερο δοκάρι βρήκε τον ολομόναχο Μάντζιο που με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-1 δίνοντας ξανά το προβάδισμα στον Λεβαδειακό.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σα Πίντο άλλαξε την διάταξη του ΟΦΗ περνώντας τον Κουτσιανικούλη στο παιχνίδι κάνοντας την σε καθαρό 4-4-2. Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ δεν είχε ούτε μια επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο με την πάροδο του χρόνου να περνάει και ο Λεβαδειακός να διατηρεί εύκολα το υπέρ του προβάδισμα. Από το 80’ και μετά δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο με τον Λεβαδειακό και τον Γιάχο να κάνουν καθυστερήσεις και να μην παίζεται σχεδόν καθόλου ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook