Ο “καυτός” Απρίλης του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την έλευση του νέου μήνα, έρχονται και 30 ημέρες που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες για την κατάληξη της φετινής πορείας του ΟΦΗ αλλά και για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πιο σημαντικός και κρίσιμος μήνας της φετινής περιόδου ξεκίνησε και στον ΟΦΗ θέλουν να πιστεύουν ότι η κατάληξη της θα είναι το ίδιο καλή όπως και η έκβαση της. Η εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε ο ΟΦΗ σε συνδυασμό με την πρόκληση του Κυπέλλου, καθιστούν την φετινή σαιζόν άκρως πετυχημένη που ωστόσο χρειάζεται το… κερασάκι στην τούρτα για να δώσει στον κόσμο την απόλυτη ικανοποίηση. Όπως είναι φυσιολογικό, πέραν της πρόκλησης που αφορά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους και στην υπόθεση της αδειοδότησης.

Ο ΟΦΗ ξεπέρασε τον περσινό “σκόπελο” με την χορήγηση της άδειας συμμετοχής από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό, φέτος τα κριτήρια είναι ακόμα πιο αυστηρά. Παρ’ όλα αυτά, στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους ότι η ομάδα μπορεί να πάρει και φέτος την άδεια συμμετοχής με την βελτίωση των οικονομικών της στοιχείων να αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την μάχη που θα δώσει ο σύλλογος στα γραφεία της ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook