Τα 21 συμβόλαια και τα 3 (μόλις) που λήγουν αλλά που “καίνε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πλησιάζοντας προς το τέλος της χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μια ανάλυση για την επόμενη βλέποντας το ρόστερ του ΟΦΗ και τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται ή που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ήδη ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ ενώ το συμβόλαιο του ήταν ένα από αυτά που έληγαν το προσεχές καλοκαίρι. Στην ίδια κατηγορία – με τα συμβόλαια που λήγουν – ανήκουν και αυτά των Ντουντού, Παπάζογλου, Μακρή. Τρεις ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά γρανάζια του ΟΦΗ και είναι αναντικατάστατοι με τις συζητήσεις για τη νέα χρονιά να είναι ήδη σε εξέλιξη. Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές μαζί με τους Ζε Εντουάρντο και Φερνάντεζ που είναι δανεικοί από Πάρμα, Τβέντε – συμπληρώνουν μια 5αδα βασικών επιλογών του φετινού ΟΦΗ. Και είναι δεδομένο πως τις τρεις υποθέσεις θα τις δούμε να ανοίγουν πολύ σύντομα.

Σε αντίθεση με τους πέντε παραπάνω ποδοσφαιριστές, μπορούμε να βάλουμε στην άλλη κατηγορία τα 21 συμβόλαια που έχει στο ρόστερ του ο ΟΦΗ με τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στην ομάδα και τα οποία βεβαίως αποτελούν έναν πολύ ισχυρό κορμό για τη νέα χρονιά. Βασικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπούρμπος, Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Κάλαϊτζιτς δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και για τα επόμενα χρόνια – κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα δεν χρειάζεται να προχωρήσει σε πολλές προσθήκες όπως τα προηγούμενα χρόνια όπου βρισκόταν στην αναζήτηση δημιουργίας ενός σταθερού κορμού παικτών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook