Το “calma” του Ροβίθη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 22χρονος φορ σκόραρε και κοιτάζοντας την εξέδρα κάνοντας την κίνηση “calma” θέλοντας να “χειραγωγήσει” την απαιτητική εξέδρα. Το αν το πέτυχε ή όχι, θα φανεί με το πέρας του χρόνου.

Η ενέργεια του Μανώλη Ροβίθη ήρθε λίγα λεπτά μετά το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Το “calma, calma” του “Ρόμπι” όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του και η… “χαϊδευτική” κλωτσιά του Παπάζογλου δείχνουν το κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ. Ο βραχύσωμος φορ που τον… ανακάλυψαν τώρα οι περισσότεροι αλλά εκείνος πυροβολούσε ασταμάτητα στο πρωτάθλημα Κ20, ήταν ένα από τα τελευταία χαρτιά του Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο Πορτογάλος τον έβγαλε στο “παλκοσένικο” στο δεύτερο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Καλλονή και εκείνος τον δικαίωσε. Στην συνέχεια φρόντισε να τον διαχειριστεί όπως χρειάζεται να γίνεται με κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή και εκείνος… είπε ευχαριστώ: Ασίστ κόντρα στον Ατρόμητο με εξαιρετικό διάβασμα του κενού χώρου και γκολ κόντρα στην Ξάνθη βάζοντας τον επίλογο (;) σε ένα εξαιρετικό 2014…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook