Ο ΟΦΗ, το Αγρίνιο και η “συνταγή” εν όψει Λεωφόρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα την προετοιμασία του για το φινάλε του πρωταθλήματος και στην ομάδα τονίζουν την ανάγκη να γίνει με ωραίο τρόπο και όχι με αδιάφορο στυλ.

Τι εννοούμε; Ότι κανένας δεν είναι διατεθειμένος να “χαλάσει” την εικόνα της ομάδας και αυτή να συνδυαστεί με μια άσχημη εμφάνιση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Άλλωστε, είναι ένα παιχνίδι όπου ναι μεν είναι βαθμολογικά αδιάφορο – αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι ο ΟΦΗ θα πάει για να… χάσει! Ο Σα Πίντο είναι σε θέση να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα ενώ είναι σίγουρο ότι θα αναχωρήσουν για την Αθήνα περισσότεροι από 20 ποδοσφαιριστές καθώς αυτή θα παραμείνει εκεί προκειμένου να μεταβεί απευθείας στην πρωτεύουσα και να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον μεγάλο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος δεν αποκλείεται να δοκιμάσει και διάφορες τακτικές εν όψει του αγώνα της Λεωφόρου, σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών όπου είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται να εκμεταλλευτεί την ορμητικότητα του Παναθηναϊκού που θα κληθεί να πιέσει από το πρώτο λεπτό. Ο ΟΦΗ έχει τα “όπλα” για να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook