Πάει για τον δεύτερο βαθμό ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως περίμεναν στον ΟΦΗ, δεν χορηγήθηκε άδεια σε πρώτο βαθμό και ήδη στον σύλλογο ετοιμάζονται για την “μάχη” που θα δοθεί στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ κατέθεσε έναν καλύτερο φάκελο σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, ήταν αρνητική η εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδοτήσεων Γιώργου Δημητρίου. Ο τελευταίος εισηγήθηκε αρνητικά αν και η οικονομική θέση του ΟΦΗ ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο – κάτι που αποτυπώθηκε και από την παρουσίαση που έκαναν τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης, όσο και οι Μανώλης Βασιλάκης, Χάρης Γρηγορίου.

Πάντως, πέραν του ΟΦΗ η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων “άναψε κόκκινο” για 7 ΠΑΕ (συνολικά) ακόμα της Σούπερ Λιγκ.

Υπενθυμίζουμε ότι και πέρυσι είχε απορριφθεί ο φάκελος του ΟΦΗ σε πρώτο βαθμό και τελικά στην έφεση που κατέθεσε δικαιώθηκε πλήρως παίρνοντας την άδεια από την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook