Τα δεδομένα με Μακρή και οι συνεχείς αναβολές…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η περίπτωση του 30χρονου κεντρικού μέσου είναι μια από εκείνες που “καίνε” τον ΟΦΗ και βέβαια απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της παραμονής του στην ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο με το Gentikoule να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συζητήσεις μεταξύ του ΟΦΗ και του Γιώργου Μακρή ξεκίνησαν από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο ΟΦΗ είχε προτείνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και πλέον απέμεναν τα τυπικά για να κλείσει και αυτό το θέμα. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο και συγκεκριμένα στις 23 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Μακρής είχε κάνει δηλώσεις στην ιστοσελίδα “omilitis” όπου είχε επιβεβαιώσει τα παραπάνω.

«Έχουν γίνει κάποιες αρχικές συζητήσεις, δεν έχει προχωρήσει πολύ το θέμα, παρ’όλα αυτά υπάρχει θέληση και απο εμένα και απο την διοίκηση απ’όσο γνωρίζω να ανανεωθεί το συμβόλαιο μου. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, είναι καθαρά τυπικό πλέον για να ανανεώσω» ήταν τα λόγια του Γιώργου Μακρή που έδειχναν ότι πολύ σύντομα θα έβαζε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Άλλωστε, δικαιωματικά το άξιζε αφού φέτος αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ με υψηλά στάνταρ απόδοσης στους περισσότερους αγώνες.

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Μακρής θα ανανέωνε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, κάπου εδώ φτάσαμε στα τέλη Απριλίου και δεν έχει κλείσει ακόμα το δικό του θέμα. Τι έχει συμβεί; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μακρής αν και είχε στα χέρια του την πρόταση, ζητούσε συνεχώς αναβολή για να δώσει την οριστική του απάντηση στην ομάδα. Αν και το πρέσινγκ ήταν ιδιαίτερα ισχυρό, ο έμπειρος χαφ – προφανώς βλέποντας την εξαιρετική σαιζόν που κάνει – θεώρησε ότι μπορεί να βρει καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του δίνονταν στον ΟΦΗ. Και για αυτό δεν απαντούσε μέχρι στιγμής. Οι τελευταίες επαφές έγιναν πριν από ένα 20ημερο περίπου με τις δύο πλευρές να μεταθέτουν τις εξελίξεις για μετά το Πάσχα – όπου και φαίνεται ότι θα κλείσει η υπόθεση θετικά ή αρνητικά…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook