Σα Πίντο και “ξερό ψωμί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Καμία απολύτως συζήτηση με άλλον προπονητή δεν έχει γίνει από τον ΟΦΗ που εξαντλεί όλα τα περιθώρια προκειμένου να πείσει τον Σα Πίντο για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Την ίδια ώρα που εφημερίδες και ιστοσελίδες φέρνουν στον πάγκο του ΟΦΗ και άλλον προπονητή, στην ομάδα κρατούν κλειστά στόματα και δεν κάνουν κανένα σχόλιο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον… προφανή: Ότι δηλαδή δεν υπάρχει κανένας υποψήφιος για τον πάγκο του ΟΦΗ και ο μόνος που παίζει είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Στον ΟΦΗ φροντίζουν να δείχνουν στον Πορτογάλο και με κάθε τρόπο ότι επιθυμία όλων είναι να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Σα Πίντο άλλωστε ήταν γνώστης της κατάστασης που επικρατούσε στον ΟΦΗ, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Και από την στιγμή που ο 42χρονος τεχνικός δεν έχει απαντήσει αρνητικά, ούτε έχει κλείσει την πόρτα στην ομάδα, στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν μέχρι και το τελευταίο ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook